REDAKCJASKLEPINNENA ŻYWOCHATFORUMENGLISH      
       AKTUALNOŚCIARTYKUŁYWYWIADYFOTOGALERIEVIDEORANKINGIBIOGRAFIEENCYKLOPEDIAHISTORIABLOGI      
       ZAKŁADYPORADNIKZAŁÓŻ KONTOINFORMACJE
 

ADAMEK-GRANT: KONFERENCJA PRASOWA

Mike Gladysz, Adamek Team

2010-07-28

We wtorek w Global Boxing Gym w North Bergen w New Jersey odbyła się konferencja prasowa zapowiadająca walkę Tomasza Adamka (41-1, 27 KO), z Michaelem Grantem (46-3, 34 KO), którą stoczą dwudziestego pierwszego sierpnia w Prudential Center w Newark. Na konferencji prasowej nie pojawił się Michael Grant. Przebywa na obozie przygotowawczym w Las Vegas.

- Bardzo się cieszę, że znowu będę walczył w Prudential. Walka z Grantem będzie wspaniałym pojedynkiem. Obiecuje swym fanom, że zostanę mistrzem świata. Moje treningi idą bardzo dobrze. A dodatkową ich zaletą jest to, że szkolę się w angielskim - powiedział Tomasz Adamek.

Na konferencji był także obecny Adam Kownacki. Jak zapowiedział jego menadżer Mariusz Kołodziej, Adam będzie walczył na gali dwudziestego pierwszego sierpnia w Prudential Center w Newark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj do:
 
KOMENTARZE
Autor komentarza: WalterAlfa
Data: 28-07-2010 15:43:43
Na ostatnim zdjęciu trener wygląda jak skrzyżowanie senatora Romaszewskiego z Leszkiem Millerem :D

Autor komentarza: ernie
Data: 28-07-2010 16:01:31
Nie ma bata, że Adamek jest o 4 cm niższy od Kownackiego. Trzeba by ich zmierzyć jeszcze raz.

Autor komentarza: KapralWiaderny
Data: 28-07-2010 16:10:44
szkoda ze nie bylo Granta

Autor komentarza: hrabiaKomor
Data: 28-07-2010 16:38:07
z innej beczki
słyszałem że szykuje nam sie walka cieślak vs snarski co o tym myslicie na kogo byscie postawili?

Autor komentarza: eLSzabeL
Data: 28-07-2010 16:58:06
Cieślak by wygrał .No Adamek wyższy od Kownackiego z 3 centymetry a Kownacki na boxrecu ma 191 niby hehe

Autor komentarza: eLSzabeL
Data: 28-07-2010 16:59:08
a Tomek 187 na boxrecu hehe

Autor komentarza: KapralWiaderny
Data: 28-07-2010 17:32:20
a Holyfield 189 , w którymś z wywiadów Adamek twierdził ze gdzies miał okazję stać koło Evandera i ten był zwyczajnie kilka cm niższy

Autor komentarza: Saito
Data: 28-07-2010 17:54:24
Tylko że Adamek był prawidłowo mierzony w europie a Kownacki w USA gdzie dodają sobie po kilka cm ;] zresztą gratuluje miarki w oku i stwierdzania na podstawie zdjęcia że ktoś jest niższy/wyższy o 3-4cm. Szkoda że nie o 5 albo 10, bo może ktoś akurat stanie kroczek dalej za Adamkiem ;D

Autor komentarza: Laik
Data: 28-07-2010 17:56:44


Qrwa nie mogę,jak Oni wyglądają.Wieśniaki

;

Autor komentarza: Mike1990
Data: 28-07-2010 18:17:08
Czemu nie było Granta na konferencji?

Autor komentarza: eLSzabeL
Data: 28-07-2010 18:27:51
Bo ciężko trenuje w Las Vegas a 10 godzin lotu by go wybilo z rytmu hehe

Autor komentarza: endriu
Data: 28-07-2010 19:27:54
Znowu ten palec

Autor komentarza: GoldenBoy
Data: 28-07-2010 20:42:55
Autor komentarza: endriu
Data: 28-07-2010 19:27:54
Znowu ten palec


- widziałeś jakieś walki Adamka ???? Ten palec uniesiony w górę to już niemal znak rozpoznawczy Tomka. Przestań marudzić endriu a zacznij oglądać walki i choć trochę interesować się boksem i pięściarzami !

Autor komentarza: messi1
Data: 28-07-2010 20:51:31
Przepraszam was bardzo: Kiedyś napisałem, że byłem milionowym gościem na stronie adamka, bo chyba byłem, ale pewności nie miałem. dzisiaj dostałem takiego maila: "Proszę o podanie danych osobowych w związku z zakończona weryfikacją
wejść na stronę www. Faktycznie jesteś milionowym fanem , który
odwiedził stronę . Z tej okazji chcemy zamieścić notatkę z rozmowy i
wysłać upominek w postaci oryginalnej koszulki Boxing Team Adamek wraz
ze zdjęciem opatrzonym Tomka autografem . Proszę o podanie telefonu
to administrator strony zadzwoni do Ciebie i ustali wszystkie szczegóły.
Administrator"
Kurde, boje sie, ze to jakis oszust. Pomóżcie.

Autor komentarza: messi1
Data: 28-07-2010 21:03:50
tomasz@tomaszadamek.eu- z tego adresu to było pisane. Podpisał się jako adamek2. W tytule maila napisał:"milionowy gość strony wwww". Czy mu uweirzyć. Błagam, pomóżcie.

Autor komentarza: Melock
Data: 28-07-2010 21:08:22

massi1
Sprawdź adres email. Najprościej w Google. Zobaczysz do kogo należy, często podaje się adresy email na forach, w komentarzach i tak dalej. Z miejsca będziesz wiedział czy to jakiś gówniarz czy ktoś poważny.
Możesz też z lipnego maila wysłać do gościa jakąś wiadomość i zobaczyć na odpowiedź, również można wywnioskować wiele.
Jeśli maila otrzymałeś od administratora strony niekoniecznie email musi być pod domeną witryny firmy webdesignerskiej, znam ludzi którzy firmowe poczty mają na gmailu :) A więc jeśli poczta jest na darmowym emailu to niekoniecznie musi to być oszust.

Autor komentarza: Melock
Data: 28-07-2010 21:10:44
Aa, to z tej domeny?
No to patrz:

http://www.google.com/search?hl=pl&client=opera&hs=9KX&rls=pl&q=%22tomasz%40tomaszadamek.eu%22&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

(programista coś tu spieprzył hehe)
Mail raczej prawdziwy.

Autor komentarza: messi1
Data: 28-07-2010 21:26:51
Ale czy ten mail nie jest troche podejrzany?

Autor komentarza: messi1
Data: 28-07-2010 21:30:02
Jeśli by był to oszust, to co mógł by zrobić z moimi danymi osobowymi?
Bo nie chce miec problemów. z jednej strony nagrody mnie kusza, a z drugiej boje sie ze to zwykly oszust. Tego, ze byłem milionowym gosciem jestem pewny w jakis 30%.. POMOCY!!!! A czy dwie osoby mogą miec ten sam adres mailowy?

Autor komentarza: wuzet
Data: 28-07-2010 21:36:31
Pewnie mnie zjecie zaraz wszyscy ale przedstawię moje odczucie odnoścnie wzrostu Adamka. W 2006 roku w jednej z restauracji w Małopolskim pięknym mieście stałem obok Adamka przy kasie płacąc za obiad. Mam 178cm. Musiałem mocno w górę popatrzyć, żeby zobaczyć głowę. Wydawał mi się wtedy bardzo wysokii ogólnie taki wielki chłop. Ale jeszcze jedna rzecz zwróciła moją uwagę, mianowicie dłonie i dwie kości (przy wskazującym i środkowym - wyglądały jak dwa młotki, na prawdę potężne.

Autor komentarza: messi1
Data: 28-07-2010 21:44:59
Sorry wielkie za spam, ale ja naprawdę nie wiem co robic... Help!!

Autor komentarza: messi1
Data: 28-07-2010 22:31:40
Co wy byście zrobili na moim miejscu?

Autor komentarza: lukaszenko
Data: 28-07-2010 22:33:04
messi1
Zaczeli sie ukrywac;)..To moze byc jakis spisek;)

Autor komentarza: doniooo
Data: 28-07-2010 22:50:35
messi1 ogarnij sie troche....
Napisz na kontakt podany na stronie Adamka tomasz@tomaszadamek.com.pl czy wysylali Ci cos takiego i bedziesz mial pewnosc. To chyba lepsze niz "co wy byscie zrobili", "help" itd.

Autor komentarza: Debes
Data: 28-07-2010 22:56:10
Co do walki Adamka: podejrzewam, że w przypadku wygrania z Grantem zawalczy o pas z Haye'm o ile ten nie będzie odwalał ceregieli.

Sama walka będzie raczej ciekawa, bo to pierwsza w karierze Górala z zawodnikiem o takich gabarytach

Autor komentarza: Melock
Data: 28-07-2010 22:57:17

messi1
Na twoim miejscu co bym zrobił? Przeczytałbym to co do ciebie napisałem, jest tam link do wyników z Google :)
Ten adres email z którego dostałeś wiadomość był podany jako kontakt na oficjalnej stronie Adamka (zanim skasowano podstronę z kontaktem) a więc mail na bank jest autentyczny.
tomasz@tomaszadamek.com.pl to alias tomasz@tomaszadamek.eu lub odwrotnie. To ta sama poczta. Zrób to co doniooo radzi a zobaczysz że odpisze ta sama osoba co wcześniej.

Dwie osoby naturalnie nie mogą mieć tego samego adresu. A więc śmiało odpisuj.

Autor komentarza: kuba2
Data: 28-07-2010 23:20:47
zgadza sie wuzet, kilka lat temu miałem przyjemność uścisnąć jego dłoń i zaskoczyła mnie jej twardość, jak u typowego robotnika.

Autor komentarza: Saito
Data: 28-07-2010 23:38:51
@Melock
Nie masz racji. Ktoś może się podszywać bez żadnego problemu pod czyjś adres mailowy. Może to zrobić dosłownie każdy użytkownik internetu w przeciągu kilku sekund. Oczywiście nie będę mówił jak - żeby dzieci neostrady nie miały nowej zabawy...

Autor komentarza: Debes
Data: 28-07-2010 23:49:04
@Salock

To ty nie masz racji. tomaszadamek.eu to domena do tomaszadamek.com.pl. E-mail założony jest na serwerze tej strony, czyli na pewno jest to administracja DOBREJ strony!

Autor komentarza: Debes
Data: 28-07-2010 23:49:46
@up chodziło mi o Saito, a napisalem Salock patrzac na Sa w nicku Saito i lock w nicku Melock. Sorka ;P

 
Aby móc komentować, musisz być zarejestrowanym i zalogowanym użytkownikiem serwisu.


Panel logowania
Login:
Hasło:
 
 
Zapamiętaj
Bokser.org przegląda teraz 6344 gości
oraz 106 zalogowanych użytkowników,
przy długości sesji 4:00 godziny.
Zapraszamy








Polecamy










Patronat medialny
Statystyki

MMA